Kaastaart met witte chocolade
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Heerlijke kaastaart van met witte chocolade, speculoos en sinaasappel
Bereiding
Klaar in
4h 30m
Galerij
Categorie: | Bakkerij Taart |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
8
Personen
Ingrediënten
180 g Speculoos |
1 Limoen |
12 g Gelatine |
4 el Sinaasappelsap |
150 g Witte Chocolade, in stukjes |
Witte Chocolade, geraspt |
250 g Roomkaas (Philadelphia, ...) |
2 el Suiker of Zusto |
125 ml Melk |
300 ml Room |
80 g Boter |
Kaastaart met witte chocolade Aanwijzingen
Bekleed een springvorm met folie.
Week de gelatine in koud water.
Maal de speculaas fijn.
Meng met gesmolten boter.
Schep in taartvorm. Druk aan.
Laat 30 min stijven in de koelkast.
Verwarm de melk en smelt er de stukjes chocolade in.
Klop de roomkaas op met de suiker.
Voeg de room toe en klop stevig door.
Voeg al roerend de melk toe.
Verwarm het sinaasappelsap en los er de uitgeknepen gelatine in op.
Laat afkoelen en meng onder de kaasmousse.
Schep de kaasmengeling op de speculoosbodem.
Dek af en laat 4u opstijven
Werk af met de geraspte chocolade en limoenschil.
Recept notities
Meer details
Website | http://www.libelle-lekker.be |
Bron | Libelle Lekker |