Kaastaart met witte chocolade
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Heerlijke kaastaart van met witte chocolade, speculoos en sinaasappel
 
Bereiding

Klaar in

4h 30m

Deel dit recept

Categorie: Bakkerij Taart
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 8 Personen

Ingrediënten

180 g Speculoos
1 Limoen
12 g Gelatine
4 el Sinaasappelsap
150 g Witte Chocolade, in stukjes
Witte Chocolade, geraspt
250 g Roomkaas (Philadelphia, ...)
2 el Suiker of Zusto
125 ml Melk
300 ml Room
80 g Boter

Kaastaart met witte chocolade Aanwijzingen

    Bekleed een springvorm met folie.
     
    Week de gelatine in koud water.
     
    Maal de speculaas fijn.
    Meng met gesmolten boter.
    Schep in taartvorm. Druk aan.
     
    Laat 30 min stijven in de koelkast.
     
    Verwarm de melk en smelt er de stukjes chocolade in.
     
    Klop de roomkaas op met de suiker.
    Voeg de room toe en klop stevig door.
    Voeg al roerend de melk toe.
     
    Verwarm het sinaasappelsap en los er de uitgeknepen gelatine in op.
    Laat afkoelen en meng onder de kaasmousse.
     
    Schep de kaasmengeling op de speculoosbodem.
     
    Dek af en laat 4u opstijven
     
    Werk af met de geraspte chocolade en limoenschil.
     

Recept notities

 
 

Meer details

Website http://www.libelle-lekker.be
Bron Libelle Lekker

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept