Macaroni gehakt
Super facile
Très bon marché

Een heerlijk simpele pasta, waar je steeds je eigen touch kan aangeven.

Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Pâtes Lunch
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

300 g Rundsgehakt
300 g Macaroni, korte
1 Ui
2 teentje(s) Knoflook
2 Prei
1 Paprika
3 trostomaten
4 el Ketchup
1 tl Tijm
Geraspte Kaas
1 tl Basilicum
1 tl Paprika Poeder
1 el Spaghettikruiden
peper en zout

Macaroni gehakt Instructions

  1. Zet een pan water op en kook de macaroni volgens de bereidingswijze op het pak.
  2. Snijd de ui, knoflook, prei, paprika en tomaten in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui, knoflook, prei en paprika aan. Voeg na circa 3-4 minuten de tomaten, kruiden en ketchup toe. Laat het geheel circa 10-15 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Bak in een andere pan het gehakt rul en voeg dit daarna toe aan de tomatensaus, net zoals de macaroni. Meng alles goed door elkaar. Schep de macaroni op twee borden en strooi nog wat geraspte kaas en eventueel basilicum over de macaroni.

Notes recette

Eventueel kan je de saus pureren.

De ketchup vervangen door wat tomatenpuree.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette