Melkbrood vlecht sinaasappel konfijt/siroop en pure chocolade druppels(Par le Chef Luce Raithel)
Gallery
Catégorie: | Boulangerie Four Pain Lucie Raithel |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
8
Personnes
--- Voordeeg ---
120 g Meel T550 |
120 g Lauwe Melk |
1 g verse Gist |
--- Hoofddeeg ---
80 g Meel T550 |
180 g Lauwe Melk |
7 g Zout |
7 g droge Gist |
Voordeeg |
1/2 Ei, rest voor later |
2 el gekonfijte Sinaasappel |
60 g Siroop van Siunaasappel konfijt |
60 g Zachjte Boter |
60 g Chocoladedruppels |
Melkbrood vlecht sinaasappel konfijt/siroop en pure chocolade druppels Instructions
Voordeeg - Alles goed vermengen en 3 uur op kamer temp afgedekt laten rusten.
Hoofddeeg Alle ingredienten behalve de chocolade druppels in de mixer 8 min goed mixen en dan de chocolade druppels erdoor mengen.
Afgedekt 30 min laten rusten.
Op een bebloemde werplek storten, in 4 gelijke bolletjes verdelen en onder een doek 10 min laten rusten.
4 strengen van de bolletjes maken en een 4 vlecht maken.
Op een beklede bakplaat leggen en onder een doek 90 min laten rijzen.
Het 1/2 ei wat over was met een el melk vermengen en de vlecht tijden het rijzen 3x er mee inkwasten.
Oven voor verwarmen op 180 graden, de vlecht nog 1x inkwasten en met parelsuiker bestrooien.
Baktijd ongeveer 30 minuten.
Baktijd ongeveer 30 minuten.