Panna Cotta van geitenkaas met vijg en walnoot
Catégorie: | Amuse gueule et tapas Desserts |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
2 blaadjes(s) Gelatine |
Panna Cotta van geitenkaas met vijg en walnoot Instructions
Week de gelatineblaadjes 5 min. in koud water.
Hak de walnoten grof, hou er 4 apart.
Doe de gehakte walnoten onderaan in de glaasjes.
Breng de room op een matig vuur aan de kook.
Roer er de geitenkaas door en kruid met peper en zout.
Haal van het vuur en roer er de gelatineblaadjes door.
Schenk de panna cotta in de glaasjes.
Snij de verse vijgen in kwartjes.
Werk de glaasjes af met de vijgen , honing hele walnoot en basilicum.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger végétarien
Par Portion
Kcal: | 327 kcal |