Panna Cotta van geitenkaas met vijg en walnoot
Facile
Bon marché
 Dit recept kan je als hapje eten maar ook als dessert.
 

Partager cette recette

Catégorie: Amuse gueule et tapas Desserts
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

2 blaadjes(s) Gelatine

Panna Cotta van geitenkaas met vijg en walnoot Instructions

    Week de gelatineblaadjes 5 min. in koud water.
     
    Hak de walnoten grof, hou er 4 apart.
    Doe de gehakte walnoten onderaan in de glaasjes.
     
    Breng de room op een matig vuur aan de kook.
    Roer er de geitenkaas door en kruid met peper en zout.
     
    Haal van het vuur en roer er de gelatineblaadjes door.
     
    Schenk de panna cotta in de glaasjes.
     
    Snij de verse vijgen in  kwartjes.
    Werk de glaasjes af met de vijgen , honing hele walnoot en basilicum.
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

léger végétarien

Par Portion

Kcal: 327 kcal

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette