Panzanella
Super facile
Très bon marché
Een salade van tomaat, rucola, ciabatta en verse kruiden.

 

 

Partager cette recette

Catégorie: Sandwiches Végétarien Lunch Jeroen Meus
Saisons Printemps Été
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

2 sneetje(s) Oud Ciabatta brood
4 stuk(s) rijpe Tomaten, partjes
1/3 stuk(s) Komkommer
1 stuk(s) Rode Ui, in ringen
15 g Kervel
100 g Zwarte olijven, ontpit
2 el Kappertjes
4 el Olijfolie, extra vergine
1 1/2 el Balsamico
1 stuk(s) Citroensap
1 tl Suiker
Peper en zout
100 g Rucola
Basilicum

Panzanella Instructions

    Doe brood, tomaat, komkommer, ui en peterselie in een grote kom.
    Voeg olijven, kappertjes, olijfolie, azijn, citroensap, suiker, zout en peper toe en roer dit goed.
  1. Laat de salade 1 uur staan en dien hem op.
  2.  

Notes recette

 Bron : VTM
 

Valeurs nutritives

léger végétarien Vegan

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette