Panzanella
Heel gemakkelijk
Goedkoop
Een salade van tomaat, rucola, ciabatta en verse kruiden.

 

 

Deel dit recept

Categorie: Broodjes Vegetarisch Lunch Jeroen Meus
Seizoenen Lente Zomer
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

2 sneetje(s) Oud Ciabatta brood
4 stuk(s) rijpe Tomaten, partjes
1/3 stuk(s) Komkommer
1 stuk(s) Rode Ui, in ringen
15 g Kervel
100 g Zwarte olijven, ontpit
2 el Kappertjes
4 el Olijfolie, extra vergine
1 1/2 el Balsamico
1 stuk(s) Citroensap
1 tl Suiker
Peper en zout
100 g Rucola
Basilicum

Panzanella Aanwijzingen

    Doe brood, tomaat, komkommer, ui en peterselie in een grote kom.
    Voeg olijven, kappertjes, olijfolie, azijn, citroensap, suiker, zout en peper toe en roer dit goed.
  1. Laat de salade 1 uur staan en dien hem op.
  2.  

Recept notities

 Bron : VTM
 

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch Vegan

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept