Pasta met paprika pesto en geitenkaas
Super facile
Très bon marché
 Vegetarische gerecht met volkoren spirelli pasta, paprika, pesto en verse geitenkaas.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Végétarien Lunch
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

450 g Spirelli, volkoren
1 Gele Paprika
1 Rode Paprika
Peper en zout
Italiaanse kruiden
Pesto
200 g Verse Geitenkaas
15 cl Room
1 el Olijfolie
1 handvol Rucola

Pasta met paprika pesto en geitenkaas Instructions

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
     
    Verhit intussen de olijfolie in een pan. Voeg de paprika's (in blokjes) toe.
    Roerbak kort en kruid met peper en zout.
     
    Giet de pasta af en meng met de paprika's.
    Meng er geitenkaas onder (hou wat over om er over te brokkelen).
    Meng het scheutje room eronder.
     
    Haal van het vuur en meng met de geitenkaas (in blokjes) en de pesto.
     
    Werk af met de rucola.

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette