Piepkuikentjes gevuld met kippelevertjes
Facile
Bon marché
Piepkuiken gevuld met kippenlevertjes, een gerecht dat niet iedereen zal smaken.Maar zo lekker voor de liefhebbers
Catégorie: | Plat principal Poulet BBQ |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 stuk(s) Piepkuikens |
8 sneetje(s) Spek |
110 g Boter |
1 stuk Ui, fijngesnipperd |
4 snede(n) Brood, verkruimeld |
225 g Kippenlevertjes, gebakken en fijngehakt |
Peper en zout |
1/2 tl Salie |
Piepkuikentjes gevuld met kippelevertjes Instructions
- Spoel de kuikens met koud water en dep ze droog met keukenpapier.
- Kruid ze vanbinnen met pper en zout.
- Hak 4 plakken bacon fijn.
- Fruit de bacon met de ui in wat boter.
- Voeg de kippelevertjes en kruiden toe en meng alles door elkaar.
- Vul de kuikentjes met het mengsel en sluit met een spiesje
- Draai een plak bacon rond elk kuikentje en maak goed vast met een cocktLeg de kuikens op het grillrooster, direct boven de druippan en grill ze ongeveer 1u en 20 min. of totdat ze goudbruin zijn.ailprikker.