Scampi Diabolique
Facile
Bon marché

Een klassieker, scampi pikant.

Partager cette recette

Catégorie: Hors d'oeuvre Jeroen Meus Scampi
Saisons
Cuisine Type Belge
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

16 Scampi, gepeld en gekuist
2 el Olijfolie
2 Sjalotten, fijngesnipperd
1 teentje(s) Knoflook
1 el Currypoeder
1/2 el Paprikapoeder
4 el Tomatenketchup
15 cl Room
2 Tomaten, ontveld, ontpit, in blokjes
5 cl Witte Wijn
Teglietelle

Scampi Diabolique Instructions

  1. Stoof sjalot en look aan in de olijfolie.
  2. Voeg het currypoeder en het paprikapoeder toe en laat even meestoven.
  3. Blus af met room, de witte wijn en de ketchup, laat even inkoken.
  4. Kruid af met peper en zout.
  5. Kook de pasta gaar.
  6. Bak de scampi’s apart gaar in de pan. Kruid ze met peper en zout.
  7. Doe de pasta op een bordje, schep er de saus over en de scampi’s
  8. Versier met de tomatenblokjes.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette