Scampi Diabolique(Uitgelichte Chef Jeroen Meus)
Categorie: | Voorgerechten Jeroen Meus Scampi |
Seizoenen | |
Keuken type | Belgisch |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
16 Scampi, gepeld en gekuist |
2 el Olijfolie |
2 Sjalotten, fijngesnipperd |
1 teentje(s) Knoflook |
1 el Currypoeder |
1/2 el Paprikapoeder |
4 el Tomatenketchup |
15 cl Room |
2 Tomaten, ontveld, ontpit, in blokjes |
5 cl Witte Wijn |
Teglietelle |
Scampi Diabolique Aanwijzingen
- Stoof sjalot en look aan in de olijfolie.
- Voeg het currypoeder en het paprikapoeder toe en laat even meestoven.
- Blus af met room, de witte wijn en de ketchup, laat even inkoken.
- Kruid af met peper en zout.
- Kook de pasta gaar.
- Bak de scampi’s apart gaar in de pan. Kruid ze met peper en zout.
- Doe de pasta op een bordje, schep er de saus over en de scampi’s
- Versier met de tomatenblokjes.