Taco's met kip
Facile
Très bon marché
 Taco's met kip in de oven met guacamole.

Partager cette recette

Catégorie: Poulet Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four
Saisons
Cuisine Type Mexicaine
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

2 Kippenborst filets
12 Tacoschelpen (Santa Maria)
1 Ui
1 teentje(s) Knoflook
1 zakje(s) Taco kruiden (Santa Maria)
400 g tomatenblokjes
150 g Zwarte Bonen
150 g Cheddar, geraspt
Koriander
1 tl Habanero saus (Tabanero)
Peper en Zout
1 blik(ken) Heinz Fajita Beanz
1 tl Komijnpoeder of geplette zaadjes
1 tl Korianderpoeder

--- Guacamole ---

1 Avocado
Jalapenos (enkele schijfjes)
1 scheutje Limoensap
Peper en zout
1 el Zure Room
1/2 Rode Ui
1 teentje(s) Knoflook
Koriander (enkele blaadjes)

Taco's met kip Instructions

    Snij de kip in kleine blokjes.
     
    Versnipper de ui.
     
    Plet de look en hak fijn.
     
    Bak de kip in een hoge pan.
    Voeg de ui en de look toe en bak mee.
    Doe de tomatenstukjes bij de kip.
     
    Kruid met tacokruiden, korianderpoeder en komijnpoeder.
    Voeg de Heinz bonen en de zwarte bonen toe.
    Voor de liefhebbers voeg er enkele druppels Habanero hot sauce aan toe.
    Kruid met peper en zout en laat wat pruttelen.
     
    Verwarm de oven op 180°C
     
    Zet tacoschelpen in een ovenschaal.
    Vul de tacoschelpen met het kipmengsel.
     
    Strooi er cheddarkaas over.

Notes recette

 Tip : Je kan er rijst bij serveren

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette