Tagliatelle kerstomatensaus
Gallery
Catégorie: | Plat principal Pâtes Porc Hans @ DeKookbijbel.be |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
500 g Taglietelle Belcampi |
Saus
3 Boerenworst(en) Duroc |
400 g Kerstomatensaus uit blik |
1 Courgette |
1 el Spaghettikruiden |
Tagliatelle kerstomatensaus Instructions
- Snij de courgettes in blokjes, stoof ze aan in wat olijfolie. Haal uit de pan en zet opzij.
- Haal het vlees uit de worsten en bak rul (mag grof zijn) in wat olijfolie.
- Doe er de kerstomaten bij en kruid met spaghettikruiden, peper en zout.
- Laat sudderen.
- Voeg de courgettes toe en laat nog wat sudderen.
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Smakelijk!
Notes recette
Spaghettikruiden van les Senteurs Du Soleil