Tagliatelle kerstomatensaus
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Pasta's Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be |
Seizoenen | |
Keuken type | Italiaans |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
500 g Taglietelle Belcampi |
Saus
3 Boerenworst(en) Duroc |
400 g Kerstomatensaus uit blik |
1 Courgette |
1 el Spaghettikruiden |
Tagliatelle kerstomatensaus Aanwijzingen
- Snij de courgettes in blokjes, stoof ze aan in wat olijfolie. Haal uit de pan en zet opzij.
- Haal het vlees uit de worsten en bak rul (mag grof zijn) in wat olijfolie.
- Doe er de kerstomaten bij en kruid met spaghettikruiden, peper en zout.
- Laat sudderen.
- Voeg de courgettes toe en laat nog wat sudderen.
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Smakelijk!
Recept notities
Spaghettikruiden van les Senteurs Du Soleil