Tagliatelle kerstomatensaus
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Tagliatelle met kerstomatensaus en worstvlees.

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be
Seizoenen
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

500 g Taglietelle Belcampi

Saus

3 Boerenworst(en) Duroc
400 g Kerstomatensaus uit blik
1 Courgette
1 el Spaghettikruiden

Tagliatelle kerstomatensaus Aanwijzingen

  1. Snij de courgettes in blokjes, stoof ze aan in wat olijfolie. Haal uit de pan en zet opzij.
  2. Haal het vlees uit de worsten en bak rul (mag grof zijn) in wat olijfolie.
  3. Doe er de kerstomaten bij en kruid met spaghettikruiden, peper en zout.
  4. Laat sudderen.
  5. Voeg de courgettes toe en laat nog wat sudderen.
  6. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  7. Smakelijk!
  8.  

Recept notities

Spaghettikruiden van les Senteurs Du Soleil

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept