Tomaten met schapenkaas
Gallery
Catégorie: | Amuse gueule et tapas Hors d'oeuvre Végétarien |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 Tomaten |
2 takje(s) Dragon |
10 sprieten Bieslook |
200 g Bio-schapenkaas |
2 dl Olijfolie |
Peper en Zout |
Tomaten met schapenkaas Instructions
Verwarm de oven voor op 180°C
Snijd de tomaten doormidden en haal de pitten eruit met behulp van een lepel.
Kruid de halve tomaten binnenin met peper en zout.
Vul ze met de schapenkaas en schik in een ovenschaal.
Mix de olijfolie met de dragon en de bieslook, en giet de kruidenolie over de kaas
Bak in de oven gedurende 20 min.
Serveer warm of lauwwarm.
Valeurs nutritives
léger végétarien
Par Portion
Kcal: | 378 kcal |
Glucides: | 4g |
Graisses: | 36g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |