Tomaten met schapenkaas
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Deel dit recept

Categorie: Hapjes & Tapas Voorgerechten Vegetarisch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

4 Tomaten
2 takje(s) Dragon
10 sprieten Bieslook
200 g Bio-schapenkaas
2 dl Olijfolie
Peper en Zout

Tomaten met schapenkaas Aanwijzingen

    Verwarm de oven voor op 180°C
     
    Snijd de tomaten doormidden en haal de pitten eruit met behulp van een lepel.
    Kruid de halve tomaten binnenin met peper en zout.
    Vul ze met de schapenkaas en schik in een ovenschaal.

    Mix de olijfolie met de dragon en de bieslook, en giet de kruidenolie over de kaas
     
    Bak in de oven gedurende 20 min.
     
    Serveer warm of lauwwarm.
     

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch

Per portie

KCal: 378 kcal
Koolhydraten: 4g
Vet: 36g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept