Varkenshaasje op zijn Libanees
Facile
Très bon marché
Een verfrissend gerecht in de zomer met een heerlijke komkommerslaatje.
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Porc
Saisons
Cuisine Type Libanais
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

-

2 teentjes Knoflook
12 blaadjes Munt, fijgehakt
Peper and Salt
2 komkommers, geschild, ontdaan van zaadlijsten en in dunne schijfjes
2 potjes Bulgaarse Yoghurt (120g)
2 Varkens filets (+/- 300g elk)
4 el 'Baharat spicy dressing and marinade' Al Fèz (Delhaize)
Olijfolie

Varkenshaasje op zijn Libanees Instructions

    • Doe de look en de munt in een kom.
    • Meng met peper en zout.
    • Voeg de komkommer en yoghurt toe.
    • Meng voorzichtig.
    • Zet koel.
    • Strijk het vlees in met de marinade. Laat het vlees 30 min. marineren.
    • Verwarm de grill of BBQ.
      Dep het vlees droog en berstrijk met wat olijfolie.
      Rooster de filets. +/-6 min. aan elke kant.
      Snijd ze in fijne plakjes en schik ze op een bord met de komkomersla.
       
     
     
     

Notes recette

 
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette