Varkenssnede met champignons en basilicum(Par le Chef Okay)
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Porc |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 varkensoesters |
250 g Champignons, witte |
1/2 plantje(s) Basilicum |
2 Sjalotten |
1 dl Melk |
2 el Zure Room |
1 kg Wortelpuree |
4 el Olijfolie |
Peper en zout |
--- Wortelpuree ---
800 g Aardappelen |
500 g Wortelen |
1 scheutje(s) Melk |
1 Ei |
Peper en zout |
Noormuskaat |
Varkenssnede met champignons en basilicum Instructions
Snij de paddenstoelen in 4 of 6 afhangende van hun grote.
Snij de sjalot in fijne ringen.
Snipper de basilucum fijn.
Kook de aardappelen en de wortelen.
Giet af.
Maak een puree van de wortelen en aardappelen met wat melk, een ei, nootmuskaat, peper en zout.
Verhit ondertssen 2 el olijfolie in een andere kookpot en stoof de sjalot glazig.
Voeg de paddenstoelen toe en stoof 5 min. op een hoog vuur.
Roer er de zure room en de basilicum onder
Kruid mer peper en zout.
Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en bak de varkenssneden +/- 5 min aan elke kant.
Kruid met peper en zout.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |