Zalmpapillot met krieltjes uit de oven
Facile
Un peu chère
Zalmpapillot in de oven met kerstomaatjes, courgette, citroen, knoflook en rozemarijn.
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Saumon Four |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 Zalmfilets |
800 g Krielaardappelen |
450 g Tros Kerstomaatjes |
1 Courgette |
1 Citroen |
3 takje(s) Rozemarijn |
2 teentje(s) Knoflook |
4 el Olijfolie |
Peper en Zeezout |
Zalmpapillot met krieltjes uit de oven Instructions
Snij de courgette in de lengte in 2.
Snij elke helft in 4 lange repen en daarna in kleine stukjes.
Snij de citroen in schijfjes.
Pel de knoflook en snij elk teentje in 2.
Rits de blaadjes van de rozemarijn.
Verwarm de oven voor op 170°C
Wrijf de ovenschaal in met de knoflook (gesneden kant).
Doe er de aardappelen en tomaatjes in.
Besprenkel met olijfolie en ruid met rozemarijn en grod zeezout.
Meng goed door elkaar.
Zet 4 min. in de oven.
Verdeel de courgette over bakpapier.
Kruid met peper en zout.
Leg er de zalm op.
Kruid opnieuw.
Leg er tenslotten de citroenschijfjes op en sluit de papillot goed.
Zet +/- 25 min in de oven .
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |