Nacho Schotel comfort food
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Boeuf Hans @ DeKookbijbel.be |
Saisons | |
Cuisine Type | Mexicaine |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingediënten
1 zak Nacho's |
300 g Gemengd gehakt |
30 cl Tomatenpasata |
1 stuk(s) Rode Chilipeper |
1 teentje(s) Knoflook |
1 blik(ken) Rode bonen met Chili |
2 stuk(s) Limoen |
takj(s) Koriander |
2 stuk(s) Lente-ui |
150 g Cheddar |
6 rondjes(s) Jalapneños Santa Maria |
1 el Mexicaanse kruiden 'Les Senteurs Du Soleil' |
Fleur de sel |
Peper |
Komijn |
Oregano |
Korianderzaad poeder |
Paprikapoeder |
enkele druppels Habanero Peppers of Key West |
Nacho Schotel comfort food Instructions
Plet en snij de look fijn. Ontpit een rode chilipeper en snij ook die fijn.
Verhit olijfolie, stoof de look en chili aan. Voeg het gehakt toe en bak mee.
Blus met de tomatensaus.
Kruid met komijn, korianderzaad, paprikapoeder en oregano.
Kruid af met peper en fleur de sel.
Voed de bonen met de chilisaus toe
Neem een ruime ovenschotel en een ovenkomt die erin past.
Zet de ovenkom in het midden van de ovenschotel.
Verdeel de nacho's over de ovenschotel, ronde de kom.
Giet de saus in de kom.
Strooi jalapenos en gemalen kaas over de nacho's.
Zet 10 minuten onder de warme grill in de oven.
Haal uit en werk af met lente-ui, koriander en limoen.