Spaghetti Carbonara
Facile
Bon marché
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Porc Lunch Jeroen Meus
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

500 g Spaghetti
200 g Spek, gezouten
4 stuk(s) Eieren
1/2 L Room
100 g Parmezaanse kaas
2 teentje(s) Knoflook
1 stuk(s) kleine ui

Spaghetti Carbonara Instructions

    Kook de pasta al dente.
    Bak intussen de spekjes krokant, voeg sjalot en look toe.
    Meng in een kom de room, eieren, kaas, knoflook, peper en zout en klop het mengsel met een vork tot een min of meer gladde massa.
     
    Giet de pasta in een vergiet af en doe hem in de warme pan terug.
    Meng de spekjes en het eimengsel onder de pasta.
    Verwarm de pasta nu nog even heel kort (1 minuutje) op een laag vuurtje en serveer het gerecht onmiddellijk.

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette