Gevulde paprika met kippengehakt(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Catégorie: | Plat principal Poulet Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four |
Saisons | |
Cuisine Type | Belge |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
4 Paprika''s |
500 g Kippengehakt |
500 g Tomatenblokjes uit blik |
gemalen Kaas (Emmental, Gruyère, ..) |
2 Uien, fijngesnipperd |
2 teentje(s) Knoflook, fijngesnipperd |
1 tl Paprika poeder |
Peper en Zout |
Gevulde paprika met kippengehakt Instructions
- Snij de hoed van de paprika en haal de zaadjes eruit
- Meng het gehakt met 1 ui, 1 knoflook, paprikapoeder, peper en zout
- Vul de paprika's met het gehakt mengsel
Doe er wat kaas op en zet het hoedje er terug op - Vet een ovenschaal in en gaar de paprika's in +/- 25 min. in een oven van 180°C
- Doe 1 ui, 1 knoflook in en steelpannetje tot ze glazig zijn
Voeg de tomatenblokjes toe
Kruid met peper, zout en paprikapoeder
Laat wat pruttelen. - Haal de paprika's uit de oven wanneer ze gaar zijn en schik op een bord met sauss