Gevulde paprika met kippengehakt
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Paprika's gevuld met gekruid kippengehakt.

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Kip Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Oven
Seizoenen
Keuken type Belgisch
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

4 Paprika''s
500 g Kippengehakt
500 g Tomatenblokjes uit blik
gemalen Kaas (Emmental, Gruyère, ..)
2 Uien, fijngesnipperd
2 teentje(s) Knoflook, fijngesnipperd
1 tl Paprika poeder
Peper en Zout

Gevulde paprika met kippengehakt Aanwijzingen

  1. Snij de hoed van de paprika en haal de zaadjes eruit
  2. Meng het gehakt met 1 ui, 1 knoflook, paprikapoeder, peper en zout
  3. Vul de paprika's met het gehakt mengsel
    Doe er wat kaas op en zet het hoedje er terug op
  4. Vet een ovenschaal in en gaar de paprika's in +/- 25 min. in een oven van 180°C
  5. Doe 1 ui, 1 knoflook in en steelpannetje tot ze glazig zijn
    Voeg de tomatenblokjes toe
    Kruid met peper, zout en paprikapoeder
    Laat wat pruttelen.
  6. Haal de paprika's uit de oven wanneer ze gaar zijn en schik op een bord met sauss

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept