Kreeft met verse kruidenboter
Plutôt difficile
Un peu chère

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Homard Jeroen Meus
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Kreeften (400 à 500g)

De boter

100 g malse Boter
1/2 el Citroen sap
2 el Platte Peterselie
1 el Kervel
1 el Bieslook
1 teentje Knoflook, geperst
1 Rode Ui, gesnipperd
1/2 el Steelkappers, gehakt

Kreeft met verse kruidenboter Instructions

  1. Meng de malse boter met alle ingrediënten en kruid af met peper en zout.
  2. Rol er een worstje van en laat de boter terug hard worden in de koelkast.
  3. Stoom of kook de kreeft 8-10 minuten op 95°C (2 minuten per 100 g).
  4. Snij de kreeft in twee en haal er het maagje en het darmkanaal uit.
  5. Bedek de kreeft met enkele schijfjes kruidenboter en zet even onder de grill.
  6. Serveer met een lekkere salade.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette