Kreeft met verse kruidenboter(Par le Chef Jeroen Meus)
Catégorie: | Plat principal Homard Jeroen Meus |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 Kreeften (400 à 500g) |
De boter
100 g malse Boter |
1/2 el Citroen sap |
2 el Platte Peterselie |
1 el Kervel |
1 el Bieslook |
1 teentje Knoflook, geperst |
1 Rode Ui, gesnipperd |
1/2 el Steelkappers, gehakt |
Kreeft met verse kruidenboter Instructions
- Meng de malse boter met alle ingrediënten en kruid af met peper en zout.
- Rol er een worstje van en laat de boter terug hard worden in de koelkast.
- Stoom of kook de kreeft 8-10 minuten op 95°C (2 minuten per 100 g).
- Snij de kreeft in twee en haal er het maagje en het darmkanaal uit.
- Bedek de kreeft met enkele schijfjes kruidenboter en zet even onder de grill.
- Serveer met een lekkere salade.