Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui(Par le Chef Hans @ DeKookBijbel)
Gallery
Catégorie: | Croque, Panini Hans @ DeKookbijbel.be Lunch BBQ |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
2 grote Focaccia |
200 g verse Geitenkaas |
1 Rode Ui |
15 groene Olijven, in ringetjes |
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden |
150 g Groene Pesto Bestagni |
Provençaalse kruiden |
Chili Explosion Santa Maria |
Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui Instructions
Snijd de focaccia overlangs door.
Meng geitenkaas met provencaalse kruiden en Chili.
Smeer de bovenste helft in met pesto
Smeer de onderste helft in met geitenkaas
Beleg de geitenkaas met rode ui, knoflook en olijven.
Leg het bovensten met pesto op het deel met geitenkaas.
Grill +/- 5 min. tussen de grill.
Notes recette
Al meerdere keren gemaakt, ook lekker met Argentijse Chilli van Les Sneteurs Du Soleil.
Valeurs nutritives
léger végétarien
Par Portion