Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookBijbel)
Galerij
Categorie: | Croque, Panini Hans @ DeKookbijbel.be Lunch BBQ |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
2 grote Focaccia |
200 g verse Geitenkaas |
1 Rode Ui |
15 groene Olijven, in ringetjes |
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden |
150 g Groene Pesto Bestagni |
Provençaalse kruiden |
Chili Explosion Santa Maria |
Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui Aanwijzingen
Snijd de focaccia overlangs door.
Meng geitenkaas met provencaalse kruiden en Chili.
Smeer de bovenste helft in met pesto
Smeer de onderste helft in met geitenkaas
Beleg de geitenkaas met rode ui, knoflook en olijven.
Leg het bovensten met pesto op het deel met geitenkaas.
Grill +/- 5 min. tussen de grill.
Recept notities
Al meerdere keren gemaakt, ook lekker met Argentijse Chilli van Les Sneteurs Du Soleil.
Voedingsfeiten
dieet vegetarisch
Per portie