Wokschotel met venkel en eend(Par le Chef Jeroen Meus)
Catégorie: | Plat principal Canard Jeroen Meus |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
2 el Arachideolie |
2 teentje(s) Knoflook, geperst |
1/2 stuk(s) Chilipeper, ontzaad en gehakt |
50 g Eend, in dunne lapjes gesneden |
1 bosje(s) Spinazie, gesneden |
1 stuk(s) Venkel, fijngesneden |
2 1/2 el Sojasaus |
2 tl Limoensap |
1 el Honing |
Munt- en korianderplksels |
Wokschotel met venkel en eend Instructions
Verhit de olie in de wok en bak de look en chilipeper aan.
Voeg eend en venkel toe.
Laat alles garen.
Voeg sojasaus, limoensap en honing toe en laat alles samen bakken.
Voeg net voor het serveren de spinazie toe.
Werk af met enkele blaadjes koriander en munt.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion