Aspergesoep met zalm
Facile
Bon marché

Een heerlijk soepje van asprges, afgewerkt met gerookte zalm.

Partager cette recette

Catégorie: Potage Saumon Peter Van Asbroeck
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

1/2 L Kippenbouillon
1 kg Witte Asperges
1 Ui
1 Prei
1 Wit van Prei
1/2 L oom
Peper en zout
3 plakje(s) Gerookte Zalm
Salie
Boter

Aspergesoep met zalm Instructions

  1. Snijd de ui, selder en prei in kleine stukken.
    Stoof ze in een pan met boter.
    Snijd de (ongeschilde) asperges in stukken en voeg ze bij de groenten.
    Giet de kippenbouillon erbij zodra de groenten glazig zijn.
    Laat gedurende 10 min. goed koken, tot de groenten gaar zijn.
  2. Mix de soep en zeef.
    Voeg de room toe en laat nog 10 min. koken.
    Breng op smaak met peper en zout.
  3. Werk af met fijngesnipperde gerookte zalm en de gesnipperde salie.
    Versier met een blaadje citroenmelisse.
    Dien onmiddelijk op.

Notes recette

Bron : Dag Allemaal

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette