Wok van rundvlees met zoete soja en paksoi
Facile
Bon marché

Mie met gewokt filet pur rundvlees, paksoi, sjalot met Oosterse kruiden.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Boeuf Wok Jeroen Meus
Saisons
Cuisine Type Orientaux
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

500 g Mie (gekookt)
2 tl Sesamolie
1 el Arachideolie
4 Sjalotten, fijngesneden
1/2 Paksoi, in reepjes gesneden
500 g Filet pur rundsvlees, in reepjes gesneden

Zoete soja

100 g Gember
1 Rode Chili
1/2 bussel Koriander (naar smaak)
1/2 bussel Munt
1 stengel(s) Citroengras
1 Limoenblad
1 teentje(s) Knoflook
10 cl Saké
20 cl Sojasaus
10 cl Ketjab Manis
1 el Suiker of Rietsuiker

Wok van rundvlees met zoete soja en paksoi Instructions

  1. Stamp citroengras, chili, koriander, munt, limoenblad en look fijn in de vijzel. Voeg de saké, soja en ketchap toe. Laat trekken.
  2. Wok in arachideolie sjalot en rundvlees samen aan en voeg de sesamolie en de paksoi toe.
  3. Voeg mie toe en blus af met zoete soja.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette