Ayam bumbu(Par le Chef Laurent Locquet)
Facile
Bon marché
Een oosters recept van Chef Laurent Locquet, dat hij leerde tijdens eens van zijn reizen naar het oosten (Bali).
Catégorie: | Plat principal Poulet Lunch Wok Laurent Locquet |
Saisons | |
Cuisine Type | Balinaise |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
180 g Kip (per persoon) |
4 stuk(s) Prei (witte gedeelte) |
400 ml Kokosmelk |
200 ml Sinaasappelsap |
1/2 stuk(s) Bloemkool, roosjes |
Specerijenpasta
2 stuk(s) Rode Chilipepers |
2 teentje(s) Knoflook |
6 stuk(s) Rode uitjes |
4 stuk(s) Macadamia noten |
40 g Gember |
40 g Galanga |
2 el Tamarinde pasta |
2 el Bruine Palmsuiker |
6 stengel(s) Citroengras |