Ayam bumbu
Facile
Bon marché
Een oosters recept van Chef Laurent Locquet, dat hij leerde tijdens eens van zijn reizen naar het oosten (Bali).
 
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Poulet Lunch Wok Laurent Locquet
Saisons
Cuisine Type Balinaise
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

180 g Kip (per persoon)
4 stuk(s) Prei (witte gedeelte)
400 ml Kokosmelk
200 ml Sinaasappelsap
1/2 stuk(s) Bloemkool, roosjes

Specerijenpasta

2 stuk(s) Rode Chilipepers
2 teentje(s) Knoflook
6 stuk(s) Rode uitjes
4 stuk(s) Macadamia noten
40 g Gember
40 g Galanga
2 el Tamarinde pasta
2 el Bruine Palmsuiker
6 stengel(s) Citroengras

Ayam bumbu Instructions

  1. Mix voor de specerijenpasta alle ingrediënten tot een pasta.
  2. Wok de kip gaar en voeg 2 el specerijenpasta toe.
  3. Voeg de kokosmek en het fruitsap toe en breng aan de kook.
  4. Werk af met gefruite prei en de roosjes bloemkool.
  5.  

Notes recette

 
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette