Carpaccio van Ossehaas met pikante pesto(Par le Chef Viviane Verheyen)
Catégorie: | Hors d'oeuvre Boeuf Viviane Veheyen |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
300 g Ossenhaas |
60 g oude Parmezaan, geschaafd |
1 scheutje(s) Olijfolie |
1 scheutje(s) Balsamico |
100 g Rucola |
1 snuifje(s) Zeezout |
Zwarte peper |
Gele pesto
1 srul(s) Gele Paprika |
1/2 stuk(s) Gele Chilipeper |
20 g Pijnboompitten |
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden |
50 g oude Parmezaanse kaas |
1 dl Olijfolie |
1 snuifje(s) grof Zeezout |
Zwarte peper |
Carpaccio van Ossehaas met pikante pesto Instructions
- Snij de ossenhaas in carpaccio. Beschik je niet over een fijne snijmachine, laat het dan door de slager ultra dun snijden.
- Dresseer de plakjes in een cirkel op een bord en giet er een scheutje (niet te veel) olijfolie over.
- Wrijf of borstel de olie over het vlees. Giet in het midden van het bord enkele druppels balsamico, maal er een beetje peper over en leg er de rucola bovenop.
- Werk af met een paar korrels zeezout en schilfers parmezaan. Dresseer er de pesto bovenop.
- Doe voor de pesto alle ingrediënten in een kom (of keukenmachine) en mix.
- Kruid af met peper en zout
Pesto :