Chinese eend
Facile
Très bon marché
Eendenborst op Chinese wijze met lente-ui, komkommer en een marinade.

Partager cette recette

Catégorie: Amuse gueule et tapas Hors d'oeuvre Canard Jeroen Meus
Saisons
Cuisine Type Chinoise
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 stuk(s) Eendeborst, zonder vel
3 stuk(s) Lente-ui
1/2 stuk(s) Komkommer
Won-ton blaadjes

Marinade

2 el Ketjap
2 el Droge Sherry
1 el Bruine Suiker
2 stuk(s) Steranijs
5 cm Gember, geschild en fijngehakt
1 el Honing

Chinese eend Instructions

    Doe alle ingrediënten voor de marinade in een pan en breng ze zachtjes aan de kook.
    Voeg de eendenborst toe en kook deze 6 minuutjes zachtjes aan elke kant.
    Haal de pan van het vuur dek hem af en laat de inhoud afkoelen.
    Frituur ondertussen de wonton-blaadjes
    Snij de afgekoelde eend in dunne plakjes, bewaar de marinade
    Spreid de plakjes eend uit en leg er wat lente-ui en komkommer op en rol de eend tot een stevig pakketje.
    Prik er een vorkje door, leg ze op een schotel of bordje en sprenkel er wat marinade over.

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette