Chinese eend(Par le Chef Jeroen Meus)
Facile
Très bon marché
Eendenborst op Chinese wijze met lente-ui, komkommer en een marinade.
Catégorie: | Amuse gueule et tapas Hors d'oeuvre Canard Jeroen Meus |
Saisons | |
Cuisine Type | Chinoise |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 stuk(s) Eendeborst, zonder vel |
3 stuk(s) Lente-ui |
1/2 stuk(s) Komkommer |
Won-ton blaadjes |
Marinade
2 el Ketjap |
2 el Droge Sherry |
1 el Bruine Suiker |
2 stuk(s) Steranijs |
5 cm Gember, geschild en fijngehakt |
1 el Honing |
Chinese eend Instructions
Doe alle ingrediënten voor de marinade in een pan en breng ze zachtjes aan de kook.
Voeg de eendenborst toe en kook deze 6 minuutjes zachtjes aan elke kant.
Haal de pan van het vuur dek hem af en laat de inhoud afkoelen.
Frituur ondertussen de wonton-blaadjes
Snij de afgekoelde eend in dunne plakjes, bewaar de marinade
Spreid de plakjes eend uit en leg er wat lente-ui en komkommer op en rol de eend tot een stevig pakketje.
Prik er een vorkje door, leg ze op een schotel of bordje en sprenkel er wat marinade over.