Engels ontbijt English Breakfast
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Petit déjeuner Porc |
Saisons | |
Cuisine Type | COM_JOOMRECIPE_CUISINE_ENGLISH |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
8 kleine Chopolattaworsten |
12 Ontbijtspek |
300 g Champignons, Parijse |
4 Tomaten |
4 grote Eieren |
1 boka(a)l(en) Witte bonen in tomatensaus |
8 sneetje(s) Toastbrood |
2 el Boter |
1 el Olijfolie |
Peper en Zout |
Engels ontbijt English Breakfast Instructions
Snijd de tomaten doormidden en schik ze,met de snijkant ovenaan, in een ovenschaal.
Kruid met peper en zout, en zet ze even onder de grill.
Kruid met peper en zout, en zet ze even onder de grill.
Maak de champignons schoon en bak ze kort op in de olijfolie. Kruid met peper en zout, en houd ze even warm.
Zet een pan op het vuur en bak het spek en de worsten.
Zet nog een pan op het vuur en bak er 4 spiegeleitjes in.
Toast het brood en verwarm de bonen in tomatensaus.
Zet nog een pan op het vuur en bak er 4 spiegeleitjes in.
Toast het brood en verwarm de bonen in tomatensaus.
Verdeel de halve tomaten, worsten, het spek, de spiegeleieren, champignons en witte bonen over de borden.
Serveer met de toast en geef er wat roomboter of enkele sneetjes cheddar bij
Valeurs nutritives
Par Portion
Kcal: | 898 kcal |
Glucides: | 42g |
Graisses: | 56g |
Protéines: | 51g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |