Iberico-varken met abrikoos mozarella en basilicum natuurlijke jus met amandelen(Par le Chef Peter Van Asbroeck)
Catégorie: | Amuse gueule et tapas Porc Peter Goosens |
Saisons | |
Cuisine Type | Fusion |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
200 g Varkensfilet Iberico |
4 sneetje(s) Pata Negra |
4 Abrikozen |
8 Mozzarellaballetjes |
20 blaadje(s) Basilicum |
2 Amandelen en enkele fijngehakt |
Iberico-varken met abrikoos mozarella en basilicum natuurlijke jus met amandelen Instructions
- Bak het vlees licht rozig en kruid het met peper en zout.
- Bewaar het braadjusWas de abrikozen, ontpit ze en snij in stukjes.
- Meng de braadjus met de amandelen.Prik alles op een stokje.
- Onderaan : het vlees, erboven een amandel, een stukje abrikoos, een bolletje mozarella, en stukje basilicum en om af te sluiten een stukje Pata Negra.
- Serveer de braadjus als dipsaus.
Notes recette
Bron : Dag Allemaal