Iberico-varken met abrikoos mozarella en basilicum natuurlijke jus met amandelen
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Voor een 20 tal hapjes.

Deel dit recept

Categorie: Hapjes & Tapas Varkensvlees Peter Goosens
Seizoenen
Keuken type Fusion
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

200 g Varkensfilet Iberico
4 sneetje(s) Pata Negra
4 Abrikozen
8 Mozzarellaballetjes
20 blaadje(s) Basilicum
2 Amandelen en enkele fijngehakt

Iberico-varken met abrikoos mozarella en basilicum natuurlijke jus met amandelen Aanwijzingen

  1. Bak het vlees licht rozig en kruid het met peper en zout.
  2. Bewaar het braadjusWas de abrikozen, ontpit ze en snij in stukjes.
  3. Meng de braadjus met de amandelen.Prik alles op een stokje.
  4. Onderaan : het vlees, erboven een amandel, een stukje abrikoos, een bolletje mozarella, en stukje basilicum en om af te sluiten een stukje Pata Negra.
  5. Serveer de braadjus als dipsaus.

Recept notities

 Bron : Dag Allemaal

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept