Kip met pikante kokosmelk
Facile
Très bon marché
Heerlijk fris Thaïs getint gerecht.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Poulet
Saisons
Cuisine Type Thaï
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Kippenborsten
2 Limoenen, sap + zeste
30 cl Kokosmelk
Olijfolie
2 groene Chilipepers; in fijne schijfjes
1 Rode Paprika, gepeld en in kleine blokjes
2 el Thaïse vissaus
Verse Koriander
8 Lente-uitjes, stukken +/- 2.5cm
Thaïse rijst

Kip met pikante kokosmelk Instructions

    • Snij de kip in kleine stukjes en laat dit marineren met het limoensap en de zestes gedurende één uur.
    • Laat de rijst koken volgens de instructies op de verpakking.
    • Verhit de olie in een pan en laat de kip goudbruin kleuren.
    • Voeg er de groene en rode peper aan toe en bak dit al roerend gedurende 3 à 4 minuten.
    • Doe er de kokosmelk bij, de vissaus, de ajuintjes en de helft van de koriander.
    • Laat dit alles nog een paar minuten sudderen terwijl u af en toe roert.
    • Serveer met de rijst en de rest van de koriander

Notes recette

 

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette