Kippenbout met gebakken champignons en spekjes
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Pâtes Poulet |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 Kippenbouten |
200 g gerookte Spekblokjes |
750 g Champignons,witte |
4 takje(s) Tijm |
2 dl lichte Room |
400 g Tagliatelle |
4 el Olijfolie |
1 el Provencaalse kruiden |
Peper en zout |
Kippenbout met gebakken champignons en spekjes Instructions
Meng olijfolie met Provencaalse kruiden
Bestrijk er de kippenbouten mee.
Snij de champignons in vieren
Bak de kippenbouten aan beide kanten goudbruin in een hete pan.
Kruid met peper en zout en bak à min. afgedekt verder op een zacht vuur
Verhit ondertussen 2 el olijfolie in een kookpot en bak de spekblokjes 2 min.
Voeg de champignons toe en bak 3 à 5 min. op hoog vuur.
Kruid met tijmblaadjes , peper en zout
Giet er de room bij en laat sudderen +/- 5 min
Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking
Giet af
Notes recette
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |