Minestrone alla Peter
Facile
Très bon marché

Minestrone : een stevige groentesoep met pasta, geserveerd met een stuk ciabattabrood is het een volwaardige maaltijd. In Italië heeft elk dorp, zelfs elk gezin zijn eigen variante.

 

Partager cette recette

Catégorie: Potage Peter Van Asbroeck
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

1 L Kippenbouillon
1/2 Courgette
1 Wortel
1/2 Prei
1 stengel(s) Selder
200 g Erwten
1 teentje(s) Knoflook
200 g gemalen Kaas
150 g Macaroni
Basilcum

Minestrone alla Peter Instructions

  1. Breng de kippenbouillon aan de kook en doe er een teentje knoflook en de macaroni bij.
  2. Snijd de courgette, prei en selder in fijne reepjes en doe ze samen met de erwtjes in de bouillon als de macaroni halg gaar is.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Werk af met gemalen kaas en een takje basilicum.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette