Ribbekes met Pikante BBQ-saus à la Weber
Catégorie: | Plat principal Porc BBQ |
Saisons |
Ingrédients
Pour
1
Personnes
Ingrediënten
1 stuk(s) Ribstuk, met mager vlees |
Pikante BBQ saus Weber
3 el Ui, fijngehakt |
g Boter |
2 el Kristalsuiker |
2 el Azijn |
1 el Worcestershire saus |
6 cl Citroensap |
2 1/2 dl Ketchup |
2 stengel(s) Bleekselderij, blokjes |
Ribbekes met Pikante BBQ-saus à la Weber Instructions
- Bereid de ribbetjes voor door de taaie huid aan de achterkant te verwiujderen indien nodig.
- Kruid ze naar smaak met peper en zout.
- Leg ze in hte midden van het grillrooster, boven de druippan en grill ze ongeveer 1u20 min. (Tenzij ze reeds zijn voorgegaard door de slager).
- Bestrijk ze tijdens de laatste 20 min. met de pikante BBQ saus.
- Meng voor de saus gewoon alle ingrediënten.
Notes recette
Bron : Weber