Vanille kipferl
Plutôt difficile
Bon marché

Heerlijke koekjes met amandelmeel, vanillesuiker & boter.

Prep.

Cuis.

Prêt en

1h

Partager cette recette

Catégorie: Boulangerie Biscuits
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 1 Lots

Ingrediënten

300 g Bloem
120 g Amandelmeel
3 zakje(s) Vanille Suiker
3 Eierdooiers
150 g Witte bastardsuiker
140 g Boter (Roomboter)
140 g Margerine
Poedersuiker, om in te wentelen

Vanille kipferl Instructions

    Een deegje kneden en rolletjes maken van ongeveer 3 cm doorsnede.(Bloem, amandelmeel, vanillesuiker, ei, suiker, boter en margarine)
     
    In krimpfolie verpakken en een uurtje in de koelkast laten rusten
     
    In plakjes van 1 cm snijden en van ieder plakje een maantje rollen.
     
    Baktijd ongeveer 11 a 12 minuten op 180 graden.
     
    Na het bakken de koekjes van de bakplaat halen en iets af laten koelen.
     
    Poedersuiker in een kom doen en de lauwe koekjes erdoor wentelen.
     
    Op een plaat voor een open raam een uurtje laten staan(koud)

Notes recette

Goed afgesloten bewaren.
 

Valeurs nutritives

léger végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette