Waterzooi van zalm
Gallery
Catégorie: | Plat principal Saumon |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
600 g Zalm |
50 g Grijze Garnalen, gepeld |
500 g Soepgroenten |
2 el Olijfolie |
2 el Bloem |
20 cl Dilea halfvolle melk, lactosevrij |
20 cl Water |
20 cl Visfond, bokaal |
1 Kruidentuiltje (Peterselie, Laurier, Tijm) |
5 cl Dilea room, vol, lactosevrij |
Plate Peterselie, fijngehakt |
Rijst of Aardappelen |
Waterzooi van zalm Instructions
Snijd de soepgroenten fijn (staafjes van 7 à 8 cm).
Stoof de groenten met de olie op een zacht vuur in een pan.
Dek af en laat gedurende een tiental minuten slinken.
Bestrooi met de bloem en roer 30 seconden.
Voeg vervolgens de melk van Dilea Zero Lactose® toe.
Doe er daarna de visfond, het water, het blokje visbouillon en het kruidentuiltje bij.
Breng aan de kook, dek af en laat 10 minuten sudderen op een zacht vuur.
Verwijder het kruidentuiltje.
Snijd de vis in stukken.
Voeg de vis toe aan de waterzooi, breng aan de kook,
Zet het vuur daarna lager en laat nog 5 minuten sudderen op een heel zacht vuur.
Voeg de volle room van Dilea Zero Lactose®, de grijze garnalen en de gehakte peterselie toe.
Dien heet op met gekookte aardappelen of rijst.
Notes recette
Bron : Delhaize.be - Dilea.be
Valeurs nutritives
léger sans lactose
Par Portion
More Details
Website | http://www.dilea.be |
Bron |