Wok van rundvlees met zoete soja en paksoi(Par le Chef Jeroen Meus)
Catégorie: | Plat principal Boeuf Wok Jeroen Meus |
Saisons | |
Cuisine Type | Orientaux |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
500 g Mie (gekookt) |
2 tl Sesamolie |
1 el Arachideolie |
4 Sjalotten, fijngesneden |
1/2 Paksoi, in reepjes gesneden |
500 g Filet pur rundsvlees, in reepjes gesneden |
Zoete soja
100 g Gember |
1 Rode Chili |
1/2 bussel Koriander (naar smaak) |
1/2 bussel Munt |
1 stengel(s) Citroengras |
1 Limoenblad |
1 teentje(s) Knoflook |
10 cl Saké |
20 cl Sojasaus |
10 cl Ketjab Manis |
1 el Suiker of Rietsuiker |
Wok van rundvlees met zoete soja en paksoi Instructions
- Stamp citroengras, chili, koriander, munt, limoenblad en look fijn in de vijzel. Voeg de saké, soja en ketchap toe. Laat trekken.
- Voeg mie toe en blus af met zoete soja.
Wok in arachideolie sjalot en rundvlees samen aan en voeg de sesamolie en de paksoi toe.
Valeurs nutritives
léger
Par Portion