Wok van rundvlees met zoete soja en paksoi
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Mie met gewokt filet pur rundvlees, paksoi, sjalot met Oosterse kruiden.

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Rundvlees Wok Jeroen Meus
Seizoenen
Keuken type Orientaals
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

500 g Mie (gekookt)
2 tl Sesamolie
1 el Arachideolie
4 Sjalotten, fijngesneden
1/2 Paksoi, in reepjes gesneden
500 g Filet pur rundsvlees, in reepjes gesneden

Zoete soja

100 g Gember
1 Rode Chili
1/2 bussel Koriander (naar smaak)
1/2 bussel Munt
1 stengel(s) Citroengras
1 Limoenblad
1 teentje(s) Knoflook
10 cl Saké
20 cl Sojasaus
10 cl Ketjab Manis
1 el Suiker of Rietsuiker

Wok van rundvlees met zoete soja en paksoi Aanwijzingen

  1. Stamp citroengras, chili, koriander, munt, limoenblad en look fijn in de vijzel. Voeg de saké, soja en ketchap toe. Laat trekken.
  2. Wok in arachideolie sjalot en rundvlees samen aan en voeg de sesamolie en de paksoi toe.
  3. Voeg mie toe en blus af met zoete soja.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept