Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm(Featured Chef Peter Van Asbroeck)
Easy
Fairly cheap
Een heerlijke aardappel gevuld met groene kool, gerookte zalm en afgewerkt met grijze garnalen.
Category: | Visgerechten Schaal- en schelpdieren Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
4 stuk(s) vastkokende Aardappel(en) |
200 g grof Zeezout |
1/4 stuk(s) Groene Kool, in fijne reepjes |
150 g Zure Room |
200 g Grijze Garnalen |
4 plakje(s) Gerookte Zalm |
2 takje(s) Rozemarijn, fijngehakt |
Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm Directions
- Stoof de groene kool 10 min. in wat boter en een scheutje water.
Zet de aardappelen gedurende 40 min. in de oven op 180°C
Snijdt het hoedje van de aardappelen en lepel ze leeg, zonder ze te beschadigen.
Snijdt de zalm in dunne reepjes.
Meng de zalm met de aardappelpuree, de zure room, de garnalen en de groene kool.
Breng op smaak met peper en zout
Meng er de rozemarijn onder
Warm nog heel even op en vul de aardappelen met het mengsel.
Notes
Bron : Dag Allemaal
More Details
Bron
Peter Van Asbroeck