Caesersalade met witloof
Super easy
Cheap
Een Belgische variant op de Ceasar salad. Dit is een vegetarische recept. Maar je kan er kip aan toevoegen.
Prep
30m
Category: | Snacks, Salades, Broodjes Vegetarisch Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
stronkje(s) Witloof |
1 krop(pen) Romeinse Sla |
1 teentje(s) Knoflook |
12 Appelkappers |
50 g Parmezaan schilfers |
30 g Parmezaan, geraspt |
Caesersalade met witloof Directions
Kook de eieren half hard.
Pel en halveer ze.
Maak de blaadjes los van het witloof.
Snij de Romeinse sla in reepjes.
Meng de mayonaise met geperste look, de geraspte parmezaan, peper en zout.
Meng de Romeinse sla en het witloof met de dressing.
Serveer de salade met het ei, de parmezaanschilfers, appelkappertjes en croutons.
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian
Per Serving
Kcal: | 407 kcal |