Danette aardbeien tartaar
Heel gemakkelijk
Goedkoop
 Heerlijk aardbeien dessertje.
 

Deel dit recept

Categorie: Desserts Fruitdessert
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 2 Personen

Ingrediënten

500 g Aardbeien
2 potje(s) Danette Vanille
10 cl Suikersiroop
2 Gelatineblaadjes
80 g Witte Chocolade

Danette aardbeien tartaar Aanwijzingen

    Week de gelatineblaadjes in koud water. 
     
    Was de aardbeien en verwijder de groene kroontjes.
    Snijd ze in kleine blokjes.
    Verdeel de aardbeien over twee kommetjes.
     
    Neem één gelatineblaadje en doe het in de suikersiroop.
    Verwarm daarna in de microgolfoven gedurende 30 seconden
    Giet dit mengsel over 1 van de 2 kommetjes aardbeien en meng voorzichtig.
     
    Verdeel deze aardbeibereiding over vier glazen en laat rusten in de koelkast.
     
    Smelt vervolgens de witte chocolade met een eetlepel Danette en het andere gelatine vel. Wanneer het mengsel homogeen is, voeg de resterende Danette toe.
     
    Verdeel dit mengsel over de 4 glazen met de aardbeibereiding en laat afkoelen in de koelkast gedurende minstens 30 minuten.
     
    Bedek je gekoelde bereiding met de resterende aardbeien en voeg hier nog wat suikersiroop aan toe indien gewenst.
     
    Koel bewaren alvorens op te dienen.
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

vegetarisch

Per portie

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept