Een goede korst voor kroketten! (Engelse wijze)

Versions
versions
Disable comments
disable_comments
Publish changes
vstate
Language
All
Category (main)
Alias
een-goede-korst-voor-kroketten-engelse-wijze
ID
73
Publish up (date)
2015-01-02 21:16:23
Permissions
perms
Layout parameters
layout_params
Captcha
captcha
Layout selection
layout_selection
Timezone info
timezone_info
Created by alias
Notify subscibers
notify_subscribers
Publish down (date)
0000-00-00 00:00:00
View access
Public
Version information
item_screen
Language associations
lang_assocs
JImages
jimages
JUrls
jurls
META data
{"robots":null,"author":"","rights":"","xreference":""}
SEO configuration
seoconf
Displaying parameters
display_params
Notify owner
notify_owner
  • Vertrek als je kroketten maakt altijd van super verse producten.
  • aardappel krokketLaat het deeg één nacht afkoelen in de koelkast.
  • Paneer de kroketten altijd 'op Engelse wijze':
    eerst door de bloem,dan door eiwit dat los geklopt is met wat olie en dan door paneermeel of beter nog panko.Panko,Japans broodkruim,zorgt voor een vastere korst die minder olie opneemt bij het bakken.
  • Frituurde kroketten ca 6 min.in olie van 175°C tot ze mooi goudgeel en krokant zijn.

Bron : HLN - Peter Goossens