Kookwijze subcategorieën

Kookwijze (134 recepten)

Aardappel, prei en rookworst ovenschotel
  • zondag 12 december 2021
  • 9676
Aardappel, prei en rookworst ovenschotel

Lekkere winterse kost van rookworst en prei.

Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees Oven
Kook:
30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Aardappelsalade alla Peter
  • maandag 12 maart 2012
  • 22891
Aardappelsalade alla Peter

Aardappelsalde van Peter's grootmoeder. Dit recept is best met vastkokende aardapplen.

 

Categorie: Bijgerechten Salades Lunch Zalm BBQ Peter Van Asbroeck
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ananas gebak
  • zondag 30 augustus 2020
  • 9769
Ananas gebak
Eeen heerlijk taart met ananas.
Categorie: Bakkerij Oven Taart
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Appel- en pruimenflappen met geplette framboos
  • donderdag 15 maart 2012
  • 19932
Appel- en pruimenflappen met geplette framboos

Heerlijke flappen met pruim en appel, afgewerkt met framboos.

Categorie: Desserts Bakkerij Fruitdessert Oven Gebak Sofie Dumont
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Appel-rabarbercrumble met zure room
  • donderdag 15 maart 2012
  • 17675
Appel-rabarbercrumble met zure room

Een heerlijk crumble met een beeje zure room. Opgepast patisserie is een zaak van juiste maten en gewichten.  

Categorie: Desserts Fruitdessert Oven Taart Sofie Dumont
Kook:
20m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Appeltaart met gember
  • donderdag 10 mei 2012
  • 19385
Appeltaart met gember

Verrassende appeltaart met gember.

Categorie: Bakkerij Fruitdessert Oven Taart
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ayam bumbu
  • maandag 30 januari 2012
  • 17497
Ayam bumbu
Een oosters recept van Chef Laurent Locquet, dat hij leerde tijdens eens van zijn reizen naar het oosten (Bali).    
Categorie: Hoofdgerechten Kip Lunch Wok Laurent Locquet
Keuken type Balinees
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ballekes in tomatensaus à la opa
  • zondag 29 mei 2022
  • 7097
Ballekes in tomatensaus à la opa

Ballekes in tomatensaus, een klassieker en vele eigen recepten. Dit is eentje van mijn papa.

Categorie: Hoofdgerechten Kalfsvlees Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Stoofpot
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Banaan in Papillot
  • woensdag 06 november 2019
  • 18798
Banaan in Papillot
Het hartig dessert met likeur en banaan op de BBQ    
Categorie: Desserts BBQ Giovanni Oosters Fruitdessert
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Bladerdeeg met fruit en kriek 'Lindemans'
  • zaterdag 01 september 2018
  • 6216
Bladerdeeg met fruit en kriek 'Lindemans'
 Heerlijk bladerdeeg gebakje met fruit en kriekbier 'Lindemans'.
Categorie: Bakkerij Oven Gebak Dekookfanaten - Mark
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Braadworst en bier
  • zondag 12 februari 2012
  • 17753
Braadworst en bier
Worst, bier en BBQ, wat wil een man meer.
 
Categorie: Lunch BBQ
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Cannelloni met ricotta en spinazie
  • woensdag 06 juni 2012
  • 16377
Cannelloni met ricotta en spinazie
Cannelloni, Italiaans voor grote pijpen, buiten Italië ook wel manicotti genoemd, is een soort pasta, die bestaat uit grote dikke staafjes gemaakt van durumtarwe. Gevuld met ricotta en spinazie.
Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Oven
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Cannelloni met ricotta, spinazie en klassieke pesto
  • zaterdag 28 januari 2012
  • 22256
Cannelloni met ricotta, spinazie en klassieke pesto
Lekkere cannelloni met een vulling van verse spinazie, ricota en pesto.
 
Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Lunch Oven Viviane Veheyen
Keuken type Italiaans
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Cannelloni met spinazie
  • donderdag 16 februari 2012
  • 22739
Cannelloni met spinazie
Kook de lasagnevellen in ruim kokend water met wat zout met een paar tegelijk volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Schep ze uit de pan en laat ze op een keukendoek uitlekken. Laat de...
Categorie: Hoofdcategorie Pasta's Vegetarisch Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Oven
Keuken type Italiaans
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Cassoulet van eend (Cassoulet au confit de canard)
  • zondag 19 februari 2012
  • 21726
Cassoulet van eend (Cassoulet au confit de canard)
Een typisch Frans gerecht, confit de canard, vind je in Frankrijk zelf in blik en bokaal. In België ook wel te vinden. Of zelf maken ;-)
Categorie: Hoofdgerechten Eend Oven
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk