Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui(Featured Chef Hans @DeKookbijbel)
Category: | Lunch Quiche, Panini, Croque |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
2 Rode Ui |
200 g verse Geitenkaas |
1 Rode Ui |
15 groene Olijven, in ringetjes |
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden |
150 g Groene Pesto Bertagni |
Provencaalse kruiden |
Chili Explosion Santa Maria |
Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui Directions
Snijd de focaccia overlangs door.
Meng geitenkaas met provencaalse kruiden en Chili.
Smeer de bovenste helft in met pesto
Smeer de onderste helft in met geitenkaas
Beleg de geitenkaas met rode ui, knoflook en olijven.
Leg het bovensten met pesto op het deel met geitenkaas.
Grill +/- 5 min. tussen de grill.
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian
Per Serving