Fruitsalade met kokosmelk zaden en een sausje van bessen(Uitgelichte Chef Pascale Naessens)
Bereiding
Galerij
Categorie: | Desserts Tussendoortjes Fruitdessert Pascale Naessens |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
Seizoensfruit |
Klein fruit (Blauwe bes, Aardbei, Framboos, ...) |
Gemengde Zaden |
2 el Kokosmelk |
Fruitsalade met kokosmelk zaden en een sausje van bessen Aanwijzingen
Snij het seizoensfruit in grote stukken en verdeel het over de borden.
Meng het klein fruit kort tot je een dikke coulis krijgt.
Giet hiervan 2 el over de fruitsalade.
Werk af met de kokosmelk, 2 el gemengde zaden en de rest van klein fruit.
Voedingsfeiten
dieet vegetarisch Vegan glutenvrij lactosenvrij
Per portie
KCal: | 342 kcal |
Koolhydraten: | 7g |
Vet: | 3g |
Proteïnen: | 3g |
Meer details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |