Italiaanse worst
Vrij moeilijk
Goedkoop
Zelf Italiaanse worst maken.
 

Deel dit recept

Categorie: Varkensvlees
Seizoenen
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

900 g Varkensgehakt, grof gemalen
1 stuk(s) Chili, gedroogd
1/2 tl Cayennepeper
1 tl Zwarte Peper
1 tl Zout
1 1/2 tl Venkelzaad
8 cl Droge Witte Wijn
1 el Suiker
2 teentje(s) Knoflook, gehakt

Italiaanse worst Aanwijzingen

  1. Alle ingrediënten in een grote schaal goed mengen.
  2. Vormen tot worstjes of in een varkensdarm proppen en op de gewenste grote afbinden.
    Serveren, gebakken worstjes kruimelen over pasta met tomatensaus, in sandwiches of op pizza's.
     

Recept notities

 
 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept